Kiadó ingatlanok

SL Ipari Park

Cím: 1238 Budapest, Szentlőrinci út 17.
Típus: Raktár, műhely, iroda

M5, M0 és Nagybani piac mellett, kamionos behajtás és parkolás, őrzött, targoncázható, ipari áram, 15-6000 m2

Az M5-ös autópálya és az M0-ás körgyűrű találkozásánál, bevásárlóközpontok (Decathlon, Auchan, IKEA, Tesco stb.), illetve a Nagybani Piac közelében helyezkednek el ezek a felújított raktárakat és műhelyeket tartalmazó telephelyek. Mindkettő könnyen megközelíthető az M5-ös felől, ráadásul kamionnal történő behajtásra és parkolásra is lehetőség van a területen, így kiemelten alkalmasak logisztikai központnak. A telephelyek 24 órás portaszolgálattal, kamerás megfigyelő- és beléptető-rendszerrel, valamint őrző-védő szolgálattal rendelkeznek. Az ipari árammal ellátott, 3-6 m belmagasságú épületek targoncázhatóak.

Részletek Megnézem

Nyolcésfél

Cím: 1084 Budapest, Német utca 16.
Típus: Műterem, próbaterem, műhely, iroda, kiállítótér

Világos terek, teherlift, extra szélessávú internet, közösségi terek, őrzött parkoló, kulturális programok

A Nyolcésfél kulturális központ Budapest művészeti életének egyik fontos pontjává vált az alapítása óta eltelt rövid időszakban. A közel 7000 m2 területen szinte minden művészeti ág képviselője megtalálható, de a kiállítótérnek, műteremnek, műhelynek és irodának is alkalmas, világos terek egy része még várja bérlőit. Teherlift, közösségi terek, őrzött parkoló, extra szélessávú internet és időszakos kiállításra alkalmas termek is találhatóak az épületegyüttesben. Az 1968-ban épült, különleges hangulatú, pesti épületegyüttesnek kiváló az elhelyezkedése, csak pár perc séta a körút és a 4-es metró.
A bérelhető helyiségek mérete 8-350 m2. A nagytermek 4 m feletti belmagassággal rendelkeznek.

Részletek Megnézem

TT Ipartelep

Cím: 2045 Törökbálint, Dózsa György út 105.
Típus: Iroda, műhely, raktár

M0, M1 és 7-es út mellett, nemrég felújított, tömegközlekedés, kamionbehajtás, targoncázható, ipari áram, 10-1100 m2 iroda, 100-1300 m2 műhely és raktár

Az irodákat, illetve felújított műhelyeket és raktárakat tartalmazó telep az M0-s körgyűrű az M1-es autópálya és a 7-es út közötti területen található. Könnyen megközelíthető mindhárom felől, sőt, tömegközlekedéssel is elérhető. A kamionbehajtás engedélyezett a területre, a műhelyek pedig targoncázhatóak, valamint az ipari áram elérése is megoldható. Az irodaépületben élelemiszerbolt és kifőzde, kulturált és igényes közösségi terek és szociális blokkok is találhatók.
A rugalmas feltételekkel bérelhető ingatlanok mérete:
- Iroda: 10-1100 m2
- Műhely és raktár: 100-1300 m2

Részletek

Kresz-Katona

Cím: 1137 Budapest, Katona József u. 9-11.
Típus: Üzlethelység, iroda, raktár

Azonnal költözhető, West End mellett frekventált helyen, 99-646 m2

A tömegközlekedéssel, gyalogosan, illetve autóval is egyszerűen megközelíthető, azonnal költözhető ingatlan Újlipótváros frekventált részén, a West End City Center közvetlen környezetében, a Katona József és a Kresz Géza utca sarkán található. Az üzlethelyiség alkalmas kiskereskedelmi, bemutatótermi, irodai funkcióra egyaránt. Parkolóhely általában található a bolt közelében.
Ingatlan adatai: az összesen 646 m2 alapterületen 4 üzlethelyiség került kialakításra saját villany-, gáz- és vízmérővel. Az Igény esetén egybenyitható üzlethelyiségek mérete: 135 m2, 99m2, 162 m2 és 250 m2.

Részletek

Kapcsolat

Kérjük fogadja el az adatfelhasználási feltételeket

Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot, munkatársaink hamarosan keresni fogják a megadott elérhetőségeken.

Valami hiba történt. Kérjük, próbálja meg újra.