Kiadó ingatlanok

Szentlőrinci AB

Cím: 1238 Budapest, Szentlőrinci út 17.
Típus: Raktár, műhely, iroda

M5, M0 és Nagybani piac mellett, kamionos behajtás és parkolás, őrzött, targoncázható, ipari áram, 15-6000 m2

Az M5-ös autópálya és az M0-ás körgyűrű találkozásánál, bevásárlóközpontok (Decathlon, Auchan, IKEA, Tesco stb.), illetve a Nagybani Piac közelében helyezkednek el ezek a felújított raktárakat és műhelyeket tartalmazó telephelyek. Mindkettő könnyen megközelíthető az M5-ös felől, ráadásul kamionnal történő behajtásra és parkolásra is lehetőség van a területen, így kiemelten alkalmasak logisztikai központnak. A telephelyek 24 órás portaszolgálattal, kamerás megfigyelő- és beléptető-rendszerrel, valamint őrző-védő szolgálattal rendelkeznek. Az ipari árammal ellátott, 3-6 m belmagasságú épületek targoncázhatóak.

Részletek Megnézem

Nyolcésfél

Cím: 1084 Budapest, Német utca 16.
Típus: Műterem, próbaterem, műhely, iroda

Világos terek, teherlift, extra szélessávú internet, közösségi terek, őrzött parkoló, 8-350 m2

Az 1968-ban épült, különleges hangulatú, pesti épületegyüttesnek kiváló az elhelyezkedése, csak pár perc séta a körút és a 4-es metró. A közel 7000 m2 területen műteremnek, műhelynek és irodának is alkalmas, világos terek várják bérlőiket. A magányos munkát kedvelő alkotók, a nagyobb létszámú alkotóműhelyek és startupok egyaránt megtalálják a számukra megfelelő helyeket. Teherlift, közösségi terek, őrzött parkoló, extra szélessávú internet és időszakos kiállításra alkalmas termek is találhatóak az épületegyüttesben.
A bérelhető helyiségek mérete 8-350 m2. A nagytermek 4 m feletti belmagassággal rendelkeznek.

Részletek Megnézem

TT Ipartelep

Cím: 2045 Törökbálint, Dózsa György út 105.
Típus: Iroda, műhely, raktár

M0, M1 és 7-es út mellett, nemrég felújított, tömegközlekedés, kamionbehajtás, targoncázható, ipari áram, 10-1100 m2 iroda, 100-1300 m2 műhely és raktár

Az irodákat, illetve felújított műhelyeket és raktárakat tartalmazó telep az M0-s körgyűrű az M1-es autópálya és a 7-es út közötti területen található. Könnyen megközelíthető mindhárom felől, sőt, tömegközlekedéssel is elérhető. A kamionbehajtás engedélyezett a területre, a műhelyek pedig targoncázhatóak, valamint az ipari áram elérése is megoldható. Az irodaépületben élelemiszerbolt és kifőzde, kulturált és igényes közösségi terek és szociális blokkok is találhatók.
A rugalmas feltételekkel bérelhető ingatlanok mérete:
- Iroda: 10-1100 m2
- Műhely és raktár: 100-1300 m2

Részletek

Kresz-Katona

Cím: 1137 Budapest, Katona József u. 9-11.
Típus: Üzlethelység, iroda, raktár

Azonnal költözhető, West End mellett frekventált helyen, 99-646 m2

A tömegközlekedéssel, gyalogosan, illetve autóval is egyszerűen megközelíthető, azonnal költözhető ingatlan Újlipótváros frekventált részén, a West End City Center közvetlen környezetében, a Katona József és a Kresz Géza utca sarkán található. Az üzlethelyiség alkalmas kiskereskedelmi, bemutatótermi, irodai funkcióra egyaránt. Parkolóhely általában található a bolt közelében.
Ingatlan adatai: az összesen 646 m2 alapterületen 4 üzlethelyiség került kialakításra saját villany-, gáz- és vízmérővel. Az Igény esetén egybenyitható üzlethelyiségek mérete: 135 m2, 99m2, 162 m2 és 250 m2.

Részletek

Kapcsolat

Kérjük fogadja el az adatfelhasználási feltételeket

Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot, munkatársaink hamarosan keresni fogják a megadott elérhetőségeken.

Valami hiba történt. Kérjük, próbálja meg újra.